Indbyggede skabe

– Vi er eksperter i specialtilpassede løsninger

Indbyggede skabe efter mål

Et skab der passer perfekt til rummet

De fleste skabe er produceret efter faste standardiserede mål. De passer bare aldrig helt perfekt ind i dit værelse, fordi de ikke går op til loftet, ikke er brede nok, ikke passer ind i skrå vægge eller hjørner eller materialerne passer ikke til de andre materialer i rummet.
Derfor er et indbygget skab efter mål og med udvalgte materialer den bedste løsning, hvis du vil have et flot rum, hvor alle elementer passer sammen.

Vælg materialer, skydedøre eller låger med hængsler mv.

Når du får bygget skabe efter mål, har du også frit valg på alle hylder. Du kan selv sammensætte skabene med de materialer, du godt kan lide og som matcher de øvrige møbler i rummet. Du kan vælge mellem mange træsorter og matte eller højglans låger.
Du skal også tænke på, om du vil  have skydedøre eller låger. Skydedøre sparer rigtig meget plads og kan give en rigtig flot overflade. Døre med låger har dog den fordel, at du kun behøver at åbne netop den låge, hvor du skal ind i skabet. Du har også nogle andre muligheder for profiler på lågerne.

Tal med vores snedker før du lægger dig fast på en løsning

Idndbyggede skabe efter mål giver dig så mange muligheder for at indrette dine rum. Det er dog også dyrere end færdigmonterede skabe. Så man skal lægge en god plan før man går i gang. Vi tilbyder dig, at vores dygtige snedkere hjælper jer med planen, så skabene kommer til at passe ind i rummets samlede arkitektur. På den måde er vi også sikre på, at I får en løsninge, som I vil blive glade for i det lange løb.

Kontakt os

for at få mere info omkring priser m.m.

Skriv til os her, hvis du vil have vores snedker ud og komme med gratis oplæg til skabe i din bolig.
Du kan også bare få en snak over telefonen med vores snedker i første omgang.